tisdag 12 april 2011

Orkar inte vara ledsen

Idag har jag surfat lite om ALF och jag kan då inte få det ur skallen. Jag ska banne mig försöka göra slag i saken! Jag är nästan säker på att det vore grejen för mig. Men eftersom jag inte vet var någonstans i världen jag kommer att befinna mig det närmsta året så det är ju lite komplicerat. Jag kollade upp hemsidorna för olika kliniker som kör på den metoden. Jag har höga krav nu och ser direkt på vissa tecken om jag gillar dem eller inte (ska skriva en bloggpost om det sen).

Angående min hemsida. Jag undrar, kommer svenskar att kunna ta till sig debatten? "Vadå raka tänder fast ansiktet påverkades negativt, så kan det väl inte bli?" Så tänker kanske folk? Men hoppas de kollar in länkarna jag lägger upp varifrån teorierna kommer. Jag undrar också om jag kommer göra folk som redan genomgått behandling ledsna. Det är i så fall inte min mening men jag tycker informationen är så himla viktig.

Alltså, jag skulle ju kunna bli oerhört ledsen när jag tänker på att detta har hänt mig men jag är bara SÅ sjukt lättad över att jag inte är galen! Plus att jag nu förstår precis vad som har hänt och varför min mun känts så konstig i alla år. Det kanske låter knäppt men jag tycker det är positivt. Vad jag retar mig enormt på är att denna typ av behandling fortfarande får fortgå! Det är 100% förstörande tandreglering.

3 kommentarer:

  1. Thankful to you for your post. This data is magnificent. It is astounding and extraordinary to visit your site we are Pearlee Dental and visit us for Holistic dentist Ottawa AND baseline family dental ottawa Your health is the goal of everything we do.

    SvaraRadera
  2. Thankful to you for your post. This data is incredible. It is astounding and excellent to visit your site we are Smilekraft Dental Clinic and visit us for Best dentist in Navi Mambai AND Cosmetic dentist in Navi Mambai Your prosperity is the goal of all that we do.

    SvaraRadera